Nejlepší horká čokoláda? Máme recept!

Pro potěšení, na zahřátí i na nervy...
10885

Ingredience pro 2 osoby:

- 100 g čokolády na vaření

- 150 ml smetany ke šlehání

- 1 dl mléka

- 2 zarovnané lžíce čokoládového pudinku

- 1 lžička mleté skořice

- něco na ozdobení (šlehačku, marshmallows)

Postup:

1. Čokoládu na vaření rozehřejeme ve vodní lázni.

2. Než se čokoláda rozpustí, rozmícháme v mléce pudink a skořici.

3. Směs pudinku, skořice a mléka vmícháme meltičkou do rozpuštěné čokolády.

4. To celé rozředíme smetanou ke šlehání a ohříváme, dokud není čokoláda dostatečně horká.

Dobrou chuť!

Foto: Getty Images

Reklama

sledujte nás na instagramu
Přihlásit se k odběru newsletteru
* povinná pole
Anketa
Odpovězte na naši otázku a v příští JOY zjistíte, kolik čtenářek má stejný názor stejně jako vy!

Jaká novoroční předsevzetí si dáváte?

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama