Reklama

Namíchejte si drink: Tradiční, trendy nebo místo dezertu

Ohromte své hosty dokonalým míchaným nápojem!
Reklama
13211

TIKI KOKTEJL

Typ sklenice: High Ball

-         4 cl Captain Morgan Tiki

-         15 cl citronové limonády (např. Sprite, 7up)

-          limeta na ozdobu

CHERRY SPRITZ

Typ sklenice: Baloon Glass

-          4 cl Griotka

-          J. Gasco Tonic na dolití

-          plátek citronu

-          máta na ozdobu

Ledová káva s bílou čokoládou

Ingredience:

-          200 ml Baileys Original

-          100 g bílé čokolády, nakrájené na kousky

-          50 ml mléka

-          300 ml tučné smetany, lehce vyšlehané

-          500 ml silné kávy, vychlazené

-          pokrájené pekanové ořechy

-          kousky bílé čokolády

-          karamelový toping

Postup:

1.     Rozpusťte čokoládu v teplém mléce a rozmíchejte dohladka. Po vychladnutí vmíchejte 2 polévkové lžíce našlehané smetany. Nalijte čokoládovou směs do misky se zbývající smetanou a opatrně vmíchávejte, dokud nebude pěna hladká.

2.     Čtyři lžíce čokoládové pěny vložte do uzavíratelné sklenice, přidejte Baileys a protřepejte, dokud se směs nepropojí. Zbylou pěnu vložte na chvíli do lednice.

3.     Do 4 sklenic dejte několik kostek ledu. Rozdělte směs s Baileys do sklenic. Zalijte kávou, navrstvěte pěnu, posypejte pekanovými ořechy a kousky čokolády. Přelijte karamelovým topingem a ihned podávejte.

Foto: Inga SeliverstovaPexels

Reklama
Reklama
sledujte nás na instagramu
Přihlásit se k odběru newsletteru
* povinná pole
Reklama
Reklama