Reklama

RECEPT | Sladké lívance z haluškového těsta

Hledáte jednoduchý recept na rychlé lívance, po kterých se budete ještě dlouho olizovat?
12341

S tímto návodem je zvládnete levou zadní. Nezapomeňte je vylepšit některou z vašich skvělých domácích marmelád a čerstvým ovocem. Pokud najdete doma šlehačku, máte naprosto bezkonkurenční snídani či dezert po dobrém obědě!

Suroviny

- Halušky Labeta

- kypřicí prášek

- 4 vejce,

- 345 ml vody

- ovoce či džem na ozdobu

Postup

Směs na halušky smícháme s kypřicím práškem, vejci a mlékem. Vymícháme hladké těsto. Na pánvi rozpálíme olej. Těsto nabíráme lžící, vkládáme do rozpáleného oleje a mírně rozetřeme do velikosti lívance. Opékáme z obou stran dozlatova.

Reklama
sledujte nás na instagramu
Přihlásit se k odběru newsletteru
* povinná pole
Reklama
Reklama
Reklama